Logo
Nevíte si rady? Zavolejte.
Po - Pá 8 - 17, So 8 - 12
0 ks
za 0 Kč
Nákupní košík je prázdný
Potřebujete poradit? Neváhejte nás kontaktovat.
Novinky
14.04.2021
ZÍSKEJTE SLEVU
Sleva 5 % pro registrované zákazníky. Je to jednoduché, stačí se před prvním nákupem zaregistrovat.Registrace vám přinese řadu výhod, které... číst celé
16.03.2021
AKVARISTIKA
Najdete u nás velký výběr akvarijních rybiček, rostlin a řasokoulí. Dále máme řasožravé šneky a veškeré vybavení pro akvaristiku,včetně krmiva. číst celé
Zobrazit všechny novinky
Blog
AXOLOTL MEXICKÝ
27.02.2022 Pro akvaristy
AXOLOTL MEXICKÝ
Axolotl mexický česky také zvaný vodní dráček nebo tygří mlok číst celé
DOČASNÁ PÉČE, BERŇÁCI V NOUZI
03.01.2022
DOČASNÁ PÉČE, BERŇÁCI V NOUZI
Protože nevlastníme žádný útulek ani depozitum, tak zvířata umisťujeme u našich členů nebo u dobrovolníků v tzv. dočasných domovech. číst celé
PROČ JE FILTRACE AKVÁRIA NEZBYTNÁ?
14.12.2021 Pro akvaristy
PROČ JE FILTRACE AKVÁRIA NEZBYTNÁ?
Akvarijní filtrace není vysavač na rybí výkaly, ale slouží k tomu, aby z akvária odbourávala toxické látky, které způsobují řasu a ohrožují živočichy ... číst celé
Zobrazit všechny články
Poštovné zdarma
 
Při nákupu nad 1500kč získáváte poštovné zdarma.
 

 

  1. Úvod
  2. Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
Souhlas se zpracováním osobních údajů pro účely zaslání dotazníku zákaznické spokojenosti od Zboží.cz
  1. Udělujete tímto souhlas Kocma s.r.o. se sídlem: Plynárenská 671,Kolín 28002, identifikační číslo: 05862639, dič: CZ05862639, zapsané v obchodním rejstříku vedeném u městského soudu v Praze, oddíl C , vložka 271463 (dále jen „Správce“), aby ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dále jen „Nařízení“), zpracovával/a následující osobní údaje:

    • emailovou adresu
    • informace o zakoupeném zboží
  2. Výše uvedené osobní údaje budou zpracovány za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  3. Souhlas udělujete na zpracování po dobu 60 dní a to za účelem:

    • zaslání dotazníků pro zjištění zákaznické spokojenosti
  4. Ke zpracování těchto osobních údajů Správce využívá tyto Zpracovatele:

    • Poskytovatel služby Zboží.cz, provozované společností Seznam a.s., sídlem Radlická 3294/10, 150 00, Praha 5, ČR
    • Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá
  5. Osobní údaje nebudou předány mimo území EU.

  6. Souhlas se zpracováním lze vzít kdykoliv zpět, a to kliknutím na odkaz pro úpravu preferencí soukromí v dolní části webu, kde lze udělený souhlas e-shopu odvolat. Dále lze vzít souhlas zpět kliknutím na příslušný odkaz v emailu s dotazníkem spokojenosti. V takovém případě se odhlásíte z odběru na straně poskytovatele služby Zboží.cz.

  7. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle Nařízení máte právo:

    • vzít souhlas se zpracováním osobních údajů kdykoliv zpět, toto zpětvzetí bude mít za následek ukončení zasílání dotazníku spokojenosti
    • požadovat po Správci informaci, jaké vaše osobní údaje zpracovává
    • vyžádat si u Správce přístup k vašim zpracovávaným osobním údajům a požadovat jejich kopii
    • u automatizovaně zpracovaných osobních údajů na jejich přenositelnost
    • nechat vaše zpracovávané osobní údaje aktualizovat nebo opravit, popřípadě požadovat omezení jejich zpracování
    • požadovat po společnosti výmaz vašich osobních údajů, pokud se nejedná o osobní údaje, které je Správce povinen nebo oprávněn dále zpracovávat dle příslušných právních předpisů
    • na účinnou soudní ochranu, pokud máte za to, že vaše práva podle Nařízení byla porušena v důsledku zpracování vašich osobních údajů v rozporu s tímto Nařízením
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů se obrátit na Správce nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů

Novinky z našeho blogu

AXOLOTL MEXICKÝ
27.02.2022 Pro akvaristy
AXOLOTL MEXICKÝ
Axolotl mexický česky také zvaný vodní dráček nebo tygří mlok číst celé
DOČASNÁ PÉČE, BERŇÁCI V NOUZI
03.01.2022
DOČASNÁ PÉČE, BERŇÁCI V NOUZI
Protože nevlastníme žádný útulek ani depozitum, tak zvířata umisťujeme u našich členů nebo u dobrovolníků v tzv. dočasných domovech. číst celé
PROČ JE FILTRACE AKVÁRIA NEZBYTNÁ?
14.12.2021 Pro akvaristy
PROČ JE FILTRACE AKVÁRIA NEZBYTNÁ?
Akvarijní filtrace není vysavač na rybí výkaly, ale slouží k tomu, aby z akvária odbourávala toxické látky, které způsobují řasu a ohrožují živočichy ... číst celé
PROČ DODÁVAT DO AKVÁRIA CO2?
13.12.2021 Pro akvaristy
PROČ DODÁVAT DO AKVÁRIA CO2?
Nádherné rostliny, zdravé ryby - to vše díky CO2! číst celé

File:MasterCard Logo.svg - Wikimedia Commons    

Kde nás najdete

Kontakty
Logo
Ivana Kociánová
Po - Pá 8 - 17, So 8 - 12
Vytvořeno na Eshop-rychle.czEshop-rychle.cz